Játékossors: Bodnár László lemezlovasból edző lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.19. 18:25
Február 25-én betöltötte a 40. életévét Bodnár László, aki korábban a Debrecennel a BL csoportkörében is szerepelt, de ugyancsak játszott a Dinamo Kijevben, a Rodában, a Red Bull Salzburgban. A korábbi 46-szoros válogatott jobbhátvéd néhány éve még DJ Hooper néven a szórakozóhelyek világát járta, mostanra viszont megváltozott az élete – derül ki a Hajdú-bihari Napló beszámolójából.

„Megnősültem, és gyermekem született, ez alaposan megváltoztatta az életemet, ám ez így van jól. Bárcsak hamarabb lettem volna apa, azt szoktam mondani, de persze ez sohasem késő – mondta el a Hajdú-bihari Naplónak Bodnár. Ami a DJ-skedést illeti, azzal felhagytam pár éve, az éjszakai életnek a magánéletemben bekövetkezett változások miatt immár vége, már csak hobbiszinten kevergetem a zenét, szóval az éjszakázás a gyerek és az asszony miatt kilőve.”

Bodnár ma is aktívan rúgja a labdát a megyei első osztályban szereplő Mándok együttesében, mellette pedig a Kisvárda U16–17-es fiataljainak pályaedzője.

„Az aktív focival még nem akartam felhagyni. A játék mellett nagyon élvezem az edzősködést is, azt már három éve művelem. Legutóbb az osztályozót elbuktuk, idén viszont már szeretnénk feljutni az NB II-be, ugyanis az NB III-at kinőttük. 15–0-kat játszunk, szóval ez már nem az igazi. Nem tudom még, mit hoz a jövő, de nem kizárt, hogy maradok az edzői pályán” – tette hozzá Bodnár.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik