Játékossors: Asamoah Gyan őszinte vallomása, teljesen leégett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.28. 11:50
Bár mostanában nem sűrűn hallani a ghánai válogatottban több mint 100 meccsen pályára lépő Asamoah Gyanról, a 33 éves támadó neve sokaknak ismerős lehet a korábbi világbajnokságokról. Ám annak ellenére, hogy a támadó 2011-ben elment „pénzt keresni”, mára teljesen kiürült a bankszámlája.

Asamoah Gyan pályafutása alatt megjárta az Abu-Dzabiban található al-Ajn csapatát, a kínai Sanghaj SIPG-nél is futballozott, jelenleg pedig a török Kayserisport erősíti, ennek ellenére semmi pénze nem maradt saját bevallása szerint.

A MyNewsGh.com beszámolója szerint Gyan bankszámláján ma már csupán 200 ezer forintnak megfelelő pénzösszeg van – amihez persze az is hozzájárult, hogy elmondása alapján jelenlegi együttesétől hónapok óta nem kapott fizetést.

Kiürült Asamoah Gyan bankszámlája… (Fotó: AFP)
Kiürült Asamoah Gyan bankszámlája… (Fotó: AFP)

Ettől függetlenül Asamoah Gyan nem okolhat másokat a pénze elvesztése miatt, a ghánai sztár közismert volt arról pályafutása csúcsán, hogy szinte naponta vásárolt új sportautókat, milliókat költött ruhákra és cipőkre, és finoman szólva is érdekes vállalkozásokba fogott, mint például mikor saját légitársaságot alapított.

Ettől függetlenül azért jogos a kérdés, hogyan sikerült elverni például a Kínában keresett pénzt, ahol heti 80 millió forintot utaltak át éveken át a támadónak…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik