Irán: a kapitány támogatását szorgalmazza a szélső

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.02. 21:46
Alireza Dzsahanbahs, az angol élvonalbeli Brighton iráni szélsője felszólította honfitársait, hogy támogassák Dragan Skocicot, a labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitányát.    

„Itt az idő, hogy támogassuk Skocicot, mert szerintem jól ismeri a futballunkat és a játékosokat. Motiváltan és nagy lelkesedéssel látja el feladatát, ezért pozitív képet kellene mutatnunk róla” – szögezte le az ötvenszeres válogatott játékos.„Itt az idő, hogy támogassuk Skocicot, mert szerintem jól ismeri a futballunkat és a játékosokat. Motiváltan és nagy lelkesedéssel látja el feladatát, ezért pozitív képet kellene mutatnunk róla” – szögezte le az ötvenszeres válogatott játékos.

Dzsahanbahs azért beszélt a horvát szövetségi kapitányról, mert a közelmúltban felröppent a hír, miszerint az iráni szövetség tárgyalásokat folytatott az olasz Andrea Stramaccionival a posztról.

„Jelenleg érzékeny helyzetben vagyunk, mindannyiunknak támogatnia kell az edzőnket és a csapatunkat. Nagyon fontos az egység, hogy teljesítsük a feladatunkat, és a következő fordulóba jussunk”– mondta a Premier League-ben szereplő labdarúgó. Hangsúlyozta: a találgatások helyett a közelgő mérkőzésekre kell összpontosítaniuk.

Az irániak a 2022-es katari világbajnokság ázsiai selejtezősorozatában Hongkonggal, Kambodzsával, Bahreinnel, valamint Irakkal találkoznak, és mind a négy meccset meg kell nyerniük, hogy legyen esélyük a továbbjutásra.

Az 51 éves Dragan Skocicot február elején nevezték ki, de a csapat még egyetlen mérkőzést sem játszott az irányításával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik