ICC: egyetlen gól döntött az Atlético–Inter meccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.11. 23:06
A húszesztendős Lautaro Martínez első félidei találatával az Internazionale nyerte meg a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) szombat esti mérkőzését az Atlético Madrid ellen.

Az Internazionale 1–0-ra nyert az Atlético Madrid ellen a felkészülési torna harmadik körében. A Racing Clubtól idén nyáron szerződtetett argentin támadó, Lautaro Martínez a 31. percben akrobatikus mozdulattal, kapásból továbbította a labdát Oblak kapujába. Mint később kiderült, ez volt a mérkőzés egyetlen gólja.

Az Inter hét ponttal, két győzelemmel és egy döntetlennel a torna harmadik helyén zárt, míg az Atlético nyeretlenül, két döntetlennel és egy vereséggel a 17. lett.

NEMZETKÖZI BAJNOKOK KUPÁJA (ICC)
Atlético Madrid (spanyol)–Internazionale (olasz) 0–1 (0–1)
Atlético Madrid: Oblak – Juanfran (Arias, 61.), Giménez (Szavics, a szünetben), Godín, Filipe Luís (Lucas, 62.) – Lemar (Vitolo, 64.), Thomas (R. Riquelme, a szünetben), Saúl (Olabe Roberto, 62.), Koke (Martins, 62.) – Correa (Griezmann, 61.), Diego Costa (Kalinic, 62.). Vezetőedző: Diego Simeone
Internazionale: Handanovic – D'Ambrosio (Ranocchia, 81.), Skriniar, Miranda (Gagliardini 60.), Dalbert – Vecino (Candreva, 81.), Brozovic (Borja Valero, 60.) – Politano (Karamoh, 71.), L. Martínez (J. Mario, 71.), Asamoah (De Vrij, 60.) – Icardi. Vezetőedző: Luciano Spalletti
Gólszerző: L. Martínez (31.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik