Ibra csodasarkazása, Németh és Otigba is betalált - szombati videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.20. 10:04
Bajnoki mérkőzéseket rendeztek Európa-szerte szombaton. Angliában az Arsenal és a Chelsea is simán nyert, a szintén hazai környezetben pályára lépő Manchester United viszont csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Southamptonnal szemben. A német élvonalban a BVB egy értékesített büntetővel győzött Husztiék ellen, míg a Bayern München négyet vágott a Mainznak. Szalai Ádámék idegenben gyűjtötték be a három pontot: a Schalke a 91. percben szerzett góllal múlta felül 3–2-re az újonc Braunschweiget. Hollandiában Németh Krisztián kezdő volt a Rodában, és az 53. percben egyenlítő gólt rúgott. Összefoglalók.

A Newcastle és a Liverpool 2–2-re végzett egymással az angol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának első mérkőzésén. A gólok sorát Yohan Cabaye bombája nyitotta és Daniel Sturridge fejese zárta. A Manchester City 3–1-re legyőzte idegenben a West Ham Unitedet, míg a Chelsea hazai pályán diadalmaskodott a Cardiff City ellen.

Newcastle United–Liverpool 2–2


Newcastle United - Liverpool 2-2 Highlights by Ampalinio

Arsenal–Norwich City 4–1


Arsenal 4-1 Norwich City Highlights 19/10/2013 by ifihighlights

Chelsea–Cardiff City 4–1


Manchester United–Southampton 1–1


West Ham United–Manchester City 1–3



Bár a Mainz megszerezte a vezetést idegenben a Bayern München ellen, a második félidőben a bajorok simán fordítottak, és végül 4–1-re győztek. Nyert a Borussia Dortmund is, de csak Marco Reus büntetőjével. Szalai Ádámék idegenben gyűjtötték be a három pontot: a 91. percben szerzett góllal múlták felül 3–2-re az újonc Braunschweiget.

Borussia Dortmund–Hannover 1–0


Bayern München–Mainz 4–1


Eintracht Braunschweig–Schalke 2–3


Az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Milan Valter Birsa találatával 1–0-ra legyőzte az Udinesét, amely így a negyedik idegenbeli fellépésén sem szerzett pontot.

Milan–Udinese 1–0

AC Milan Vs Udinese 1-0 19/10/2013 by niv131


Szenzációs gólt szerzett Zlatan Ibrahimovic a PSG-ben a Bastia elleni francia bajnokin. A svéd támadó akrobatikus mozdulattal, sarokkal lőtt a kapuba egy beadást – ez volt az első gól a találkozón. A PSG végül 4–0-ra diadalmaskodott.

PSG–Bastia 4–0


A francia másodosztályú bajnokság (Ligue 2) 11. fordulójában a Lens 1–0-ra nyert a Nimes ellen, és második helyen áll a tabellán. Adamo Coulibaly a hajrában lecsapott a labdára, majd kilőtte a bal alsó sarkot, ezzel megszerezte a harmadik bajnoki találatát.

Lens–Nimes 1–0


Otigba Kenneth gólt szerzett a Heerenveenben a Vitesse ellen a holland élvonalban. A magyar védő a 49. percben talált be – egy szögletet követően berobbant a védők mögé, majd erősen és pontosan fejelt a vendégek kapujába. A Roda 2–1-re győzött a Waalwijk ellen, a vendégek magyar támadója, Németh Krisztián kezdő volt, és az 53. percben egyenlítő gólt szerzett.

Heerenveen–Vitesse 2–3


Hee Vit Otigba by goalsandmore

Waalwijk–Roda 1–2



A spanyol bajnokság 9. fordulójában a Real Madrid hazai környezetben nyert a Málaga ellen. A Barcelona Osasuna elleni pontvesztése után már az Atlético Madrid sem hibátlan: a „matracosok” Thibaut Courtois öngólja következtében 1–0-ra kikaptak az Espanyol vendégeként a szombat esti meccsen.

Real Madrid–Málaga 2–0


Osasuna–Barcelona 0–0


Espanyol–Atlético Madrid 1–0

Espanyol 1-0 Atletico Madrid (o.g. Courtois) by all-goals


A Lech Poznan 4–1-re győzött a Lechia ellen Gdanskban a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, és a vendégek magyar szélsője, a találkozót végigjátszó Lovrencsics Gergő megszerezte az első gólját ebben a szezonban a ligában: az 50. percben csapata második találatát jegyezte, amellyel fordított a Lech. A 81. percben pedig Lukasz Teodorczyk fejére varázsolta a labdát, ezzel beállítva a végeredményt.

Lechia–Lech Poznan 1–4

Lechia - Lech 4:1 by _gosc_

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik