Huszti-gól, Mikel-„félolló”; kiütötte Szalaiékat a Bayern - szombati videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.22. 10:03
Bajnoki mérkőzéseket rendeztek Európa-szerte szombaton, Angliában a listavezető Liverpool hazai pályán 1–0-ra kikapott a Southamptontól. Németországban a Bayern München sima, 4–0-s sikert aratott a Schalke vendégeként, míg a Hannover Huszti Szabolcs vezérletével legyőzte odahaza az Augsburgot (2–1). A spanyol élvonalban a négygólos katalán sikerből Pedro klasszikus mesterhármassal vette ki a részét, a Barcelona negyedik gólját Cesc Fabregas szerezte. Összefoglalók.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a Chelsea hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Fulhamet, így megelőzte a korábban botló Liverpoolt.

Liverpool–Southampton 0–1


Liverpool X Southampton - 3RBY.NET by 3rby

Chelsea–Fulham 2–0


Chelsea - Fulham 2:0 All Goals 21/09/13 by eurorivals

Newcastle United–Hull City 2–3

A Hannover Huszti Szabolcs vezérletével legyőzte odahaza az Augsburgot (2–1). A magyar középpályás előbb gólpasszt adott, majd büntetőből eldöntötte a három pont sorsát. A Borussia Dortmund 1–1-re végzett a Nürnberg otthonában, a Werder Bremen megnyerte az északi derbit. A Bayern München sima, 4–0-s sikert aratott a Schalke vendégeként.

Hannover–Augsburg 2–1

Nürnberg–Dortmund 1–1

Hamburg–Werder Bremen 0–2

Schalke–Bayern München 0–4

Németh Krisztián főszereplő volt a Roda–Heerenveen (3–3) holland labdarúgó-bajnokin: a kerkradei csapat magyar válogatott támadója gólt szerzett, valamint kiosztott két asszisztot is az Otigba Kennethtel felálló Heerenveen ellen. Adorján Krisztián is góllal segítette csapatát, amely 4–1-re legyőzte az RKC Waalwijket. A magyar légiós a 92. percben volt eredményes.

Roda–Heerenveen 3–3

Groningen–Waalwijk 4–1



A Barcelona nagyon simán nyert a Rayo Vallecano vendégeként. A négygólos katalán sikerből Pedro klasszikus mesterhármassal vette ki a részét, a negyedik gólt Cesc Fabregas szerezte.

Rayo Vallecano–Barcelona 0–4

Real Valladolid–Atlético Madrid 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik