Hollandia: „Nem akarok olyan országokban játszani, mint Lengyel- vagy Magyarország”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.12. 11:18
null
Demy de Zeeuw a Hollandia–Uruguay vb-elődöntőn 2010-ben, miután Martín Cáceres fejbe rúgta (Fotó: Reuters)
Továbbra sincs csapata Demy de Zeeuwnek, a 27-szeres holland válogatott labdarúgónak. Ajánlatokat kap, de nem akar akárhova elszerződni.


Demy de Zeeuw 2015. május 31-én játszott legutóbb hivatalos mérkőzésen, a NAC színeiben. A 32 éves középpályásnak már lassan egy éve nincs csapata, ám még nem akar visszavonulni.

„Sok ajánlatot elutasítottam – idézi a voetbalzone.nl De Zeeuw-t. – Megkerestek Malajziából, Thaiföldről és több második ligás orosz csapattól is. Nem tűntek rossznak, de más terveim vannak. Nem akarok olyan országokban játszani, mint Lengyelország vagy Magyarország. Az olyan városokat részesítem előnyben, mint London, Párizs vagy Milánó, ha pedig országokról beszélünk, akkor az Egyesült Államokat és az Arab Emírségeket. Ezekből az országokból is kaptam ajánlatokat, de a részletekkel nem voltam megelégedve.”

A korábban az Ajaxban, az Anderlechtben és a Szpartak Moszkvában is játszó labdarúgó elmondta, mi alapján választaná ki következő klubját.

„Fontos számomra, hogy stressz nélkül éljek, akárhol is legyen az. Jól akarom érezni magam, és szeretnék dolgozni a cégemnél a futball mellett. Ezért várok egy jó ajánlatra az Egyesült Államokból vagy az Arab Emírségekből” – mondta De Zeeuw, aki két másik labdarúgóval, Eljero Eliával és Gregory van der Wiellel együtt alapította 2013-ban a BALR. nevű céget, amely luxuscikkek forgalmazásával foglalkozik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik