Hollandia: Koeman csapatát „nagy megtiszteltetés” érte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.06. 09:47
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a holland élvonalban szereplő RKC Waalwijk jelenlegi menedzsere szerint megtisztelő, hogy a szintén első osztályú Roda „állandóan” a sárga-kékektől igazol új játékosokat.

A Roda tavaly nyáron Németh Krisztiánt szerezte meg a waalwijki csapattól, ezen a nyáron a lejáró szerződésű Ard van Peppen és Guy Ramos tette át a székhelyét a magyar válogatott támadó együtteséhez, míg a kiszemeltek táborát gyarapítja egy újabb Waalwijk-futballista, nevezetesen Cuco Martina.

A kerkradei együttes játékospolitikája nem véletlen, hiszen az együttes vezetőedzője Ruud Brood, aki korábban három szezonon át irányította a Waalwijket.

„Úgy látszik, Ruud azokkal a játékosokkal kíván együtt dolgozni, akikkel a Waalwijknél sikeres volt. Azt hiszem, megtisztelő a számunkra, hogy ennyire népszerűek a játékosaink a Rodánál” – nyilatkozta Erwin Koeman, az RKC Waalwijk menedzsere.

Más kérdés, hogy a holland bajnokság 2012–2013-as szezonjában a Waalwijk a 14., míg a Roda csak a 16. helyen végzett, így osztályozót kellett játszania a bennmaradásért.

A waalwijki együtteshez kapcsolódó hír, hogy a 124-szeres dán válogatott Dennis Rommedahl kétéves szerződést kötött a klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik