Gyönyörű Krkic-gól, Cavani-tripla a Roma ellen - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2013.01.07. 09:51
null
Edinson Cavani mesterhármast szerzett a Roma ellen (Action Images)<br />
Az angol labdarúgó FA-kupa harmadik fordulójában az Arsenal idegenben döntetlent játszott a Swansea-val, míg a Liverpool győzött az ötödik ligás Mansfield otthonában. Olaszországban az Udinese Antonio Di Natale vezérletével kiütötte az Intert, a Juventus emberelőnyben kapott ki odahaza a Sampdoriától, a Milan legyűrte a Sienát. A spanyol élvonalban három zakó után javított a Celta Vigo, míg az Atlético Madrid idegenben ikszelt a Mallorcával. 

Az angol labdarúgó FA-kupa harmadik fordulójában a Swansea 2–2-re végzett hazai pályán az Arsenallal, így újrajátszás jön a párharcban. A találkozó első félideje nem hozott gólt, a második azonban négyet is, és két cserejátékos, Michu, illetve Lukas Podolski is betalált. Továbblépett viszont a Liverpool. A „vörösök” az ötödik ligás Mansfield otthonában győztek 2–1-re, így bejutottak a negyedik körbe, ahol az Oldham Athletickel csapnak majd össze. Daniel Sturridge góllal debütált, míg Luis Suárez kezezés után szerzett gólt.

SWANSEA–ARSENAL 2–2


MANSFIELD–LIVERPOOL 0–2



A Serie A 19. fordulójában vasárnap a listavezető Juventus emberelőnyben kapott ki odahaza a Sampdoriától. A Milan legyűrte a Sienát, többek között Bojan Krkic gyönyörű fejes góljával, az Udinese pedig Antonio Di Natale vezérletével 3–0-s győzelmet aratott a 65. perctől emberhátrányban játszó Inter felett. A milánóiak zsinórban a negyedik idegenbeli vereségüket szenvedték el. A Roma háromgólos vereséget szenvedett Nápolyban, a hazaiak győzelmében főszerepet vállalt a triplázó Edinson Cavani.

JUVENTUS–SAMPDORIA 1–2

MILAN–SIENA 2–1

UDINESE–INTERNAZIONALE 3–0

NAPOLI–ROMA 4–1

A Celta Vigo 3–1-re legyőzte hazai pályán a Real Valladolidot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A Celta zsinórban három vereség után nyert újra, s ezzel távolabb került a kiesőzónától. A Real Madrid Antonio Adán kapus kiállítását követően a 6. perctől emberhátrányban játszott a Real Sociedad ellen, ám remekül futballozva, szép gólokkal így is győzött 4–3-ra. A Barcelona hazai pályán 4–0-ra nyert az Espanyol elleni derbin. A második helyen álló Atlético Madrid 1–1-es döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő Mallorca otthonában.

CELTA VIGO–REAL VALLADOLID 3–1


Celta Vigo 3-1 Real Valladolid by Ourmatches

REAL MADRID–REAL SOCIEDAD 4–3

BARCELONA–ESPANYOL 4–0

MALLORCA–ATLÉTICO MADRID 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik