Gyász: halálra késelték Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját

Vágólapra másolva!
2021.12.05. 10:05
Több forrás is arról számol be, hogy a Csepel korábbi labdarúgója, a 66 éves Lazsányi László az áldozata a pénteki, budapesti késelésnek.

Szombat este a Blikk számolt be arról, Dunai Ede író (az olimpiai ezüstérmes labdarúgó, Dunai Ede fia) azóta már eltávolított Facebook-bejegyzése alapján, hogy a Csepel korábbi labdarúgóját, Lazsányi Lászlót halálra késelték.Blikk számolt be arról, Dunai Ede író (az olimpiai ezüstérmes labdarúgó, Dunai Ede fia) azóta már eltávolított Facebook-bejegyzése alapján, hogy a Csepel korábbi labdarúgóját, Lazsányi Lászlót halálra késelték.

Lazsányi László (1954–2021)
Lazsányi László (1954–2021)

„Döbbenetes hírt kaptunk, pénteken este az albérlője halálra késelte a BVSC, a MÁV Előre és a Csepel egykori futballistáját, Lazsányi Lászlót, vagy ahogy mindenki ismerte, Lazsát. Az egykori ifjúsági válogatott labdarúgó, aki a BVSC-ben nevelkedett, ahol éveken keresztül Törőcsik András és Fekete László csapattársa volt, tegnap mint tulajdonos a bérleti díjért ment egy óbudai ingatlanhoz, ahol az albérlő fizetés helyett meggyilkolta. A volt NB I-es játékos holnap ünnepelte volna a 67. születésnapját” – fogalmazott szombati, azóta már törölt Facebook-bejegyzésében az író.

Kincses Béla, az egykori csapattárs a csepelfc.hu oldalon: Nem találok szavakat... Ma, hajnali 2-kor olvastam a hírt, hogy Lazsa gyilkosság áldozata lett. Abból a klasszikus csapatból immár öten nincsenek köztünk, Godán, Tulipán, Kelemen, Dékány és most Lazsányi is elment, ez felfoghatatlan. Az MTK öregfiúkcsapatában még játszott, ahová hívott engem is, de sajnos nem tudtam csatlakozni hozzájuk időhiány miatt, de legutóbb, 2018-ban itt, Csepelen a Futball Éjszakája program keretében még játszottunk együtt Lacival, akinek elvesztése nagyon megvisel...

Az 1954. december 5-én született Lazsányi 1978-ban, a SZEOL AK-ban mutatkozott be az NB I-ben, az 1980–1981-es idénytől volt a Csepel játékosa, az élvonalban összesen 152 mérkőzésen szerepelt, 22 gólt szerzett. Halálhírét azóta több portál is megerősítette, és lánya, Deutsch-Lazsányi Erika, az MTK rg-szakosztályának elnöke – a klubelnök és MOB elnökségi tag Deutsch Tamás felesége – is megosztotta a közösségi oldalán a család gyászát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik