Gyász: a vasárnapi meccs után elhunyt a Tiszavasvári játékosa

Vágólapra másolva!
2019.08.13. 10:16
A szon.hu információi szerint a vasárnap a Kótajtól hazai pályán elszenvedett 4–2-es vereség során rosszullét miatt lecserélt Lajos Tamás este újra rosszul érezte magát, ezért bement a helyi orvosi ügyeletre, ahol tovább súlyosbodott az állapota, mentőt hívtak hozzá, s már hiába próbálták újraéleszteni, szívinfarktus miatt életét vesztette.

Vasárnap délután a Kótaj 4–2-re győzött Tiszavasváriban a megyei II. osztályú bajnokság Pannónia Zrt. csoportjában. A hazaiak a 68. percben cseréltek: Lajos Tamásnak kis hányingere volt, ezért lejött, a kispadról nézte társait.

A meccs után az öltözőbe ment a társaival, lezuhanyozott, majd a büfé előtt megbeszélték a történteket. A lecserélés után mintegy két órával ismét rosszul érezte magát, hányt, a mellkasát fájlalta. Ekkor döntöttek úgy néhány társával, hogy irány a tiszavasvári orvosi ügyelet. Ott megvizsgálták, majd esetkocsit kértek. De sajnos arra már nem volt szükség, mert hiába próbálták újraéleszteni, a harminc esztendős fiatalember elhunyt – a lap úgy tudja szívinfarktus okozta a halálát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik