HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.03.05 17:24 Frissítve: 2018.03.05 17:58

Görögország: rendbontás miatt súlyos büntetést kapott a PAOK

Szurkolói rendbontás miatt három pontot levontak a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő PAOK csapatától.

HIRDETÉS

 

Február 25-én, vasárnap azért maradt el a PAOK–Olympiakosz rangadó, mert a vendégek vezetőedzőjét, Óscar Garcíát röviddel a kezdés előtt fejbe dobták. A kispad felé tartó spanyol szakembert egy pénztárgépszalaggal találták el úgy, hogy kórházba kellett szállítani.A játékvezetők még két órával a tervezett kezdés után sem merészkedtek ki az öltözőből, miután mintegy ötszáz PAOK-szurkoló be akart jutni. A rendőrségnek könnygázt és kábító gránátokat kellett bevetnie a dühöngő tömeg ellen.

Hétfőn a görög szövetség fegyelmi bizottsága három pontot levont a klubtól, amely a következő két hazai mérkőzését zárt kapuk mögött köteles megrendezni – ezek közül az egyik az AEK Athén elleni rangadó lesz –, és 30 ezer eurós (9.4 millió forint) pénzbüntetést is fizetnie kell.

Az elmaradt találkozó három pontját a vétlen vendégcsapat, az Olympiakosz kapta, amely ezzel megelőzte a PAOK-ot a tabellán, és a második helyre lépett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS