Galatasaray: saját klubja durván rászállt Sneijderre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.06. 10:20
null
Ez egy kicsit sok Wesley Sneijdernek (Fotó: Reuters)
A Galatasaray jelentős pénzbüntetés kirovásával nyomást gyakorol Wesley Sneijderre, hogy hagyja el a klubot – állítja a holland labdarúgó ügynöke.

 

Sajtóhírek szerint a Galatasaray körülbelül kétmillió eurós büntetést szabott ki Wesley Sneijderre, amiért az előző idényben 11 sárga lapot kapott.

„Természetesen Wesleynek nem áll szándékában kifizetni a büntetést – idézi a De Telegraaf a játékos ügynökét, Guido Alberst. – Szégyenletes, hogy egy ilyen nagy klub ennyire mélyre süllyedjen. Jogi képviselőnk már kapcsolatba lépett a FIFPróval és a török játékosszövetséggel.”

A játékosügynök szerint az isztambuli klub mindezt azért teszi, hogy kikényszerítse Sneijder nyári távozását – ez esetben ugyanis, ha lesz rá vevő, az eladó mintegy 7.5 millió euróhoz juthat.

Albers hozzátette: Sneijdert tavaly rávették, hogy 2018 nyaráig hosszabbítsa meg a szerződését, de a jelek szerint a beígért kulcsszerep csali volt – valójában csak azt akarták megakadályozni, hogy az idén lejáró eredeti megállapodásából szabadulva a 32 éves játékos ingyen távozhasson.

„A szurkolók nagyon szeretik, ő is szívesen része lenne az új Galatasaray-projektnek, ám úgy tűnik, minden arra ment ki, hogy pénzt csináljanak belőle” – fogalmazott a futballista képviselője.

A korábban az Ajax, a Real Madrid és az Internazionale sorait erősítő Sneijder 2013 januárjában igazolt a Galatasarayba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik