Galatasaray: Fatih Terim a tv-ből tudta meg, hogy kirúgták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.01. 12:36
Fatih Terim, a Galatasaray eddigi vezetőedzője saját elmondása szerint a televízióból tudta meg, hogy együttese már nem számít rá a jövőben.

„A közös edzés után otthon néztem a tévét, amikor az egyik hírműsorban egyszer csak bemondták, hogy már nem én vagyok a Galatasaray edzője. Erre persze nem számítottam, hiszen még sosem történt velem hasonló. Remélem, ezt az érzést senkinek sem kell átélnie" – mondta Terim egy sajtótájékoztatón.

A török válogatott szövetségi kapitánya szerint a legnagyobb probléma a Galatasaraynál az volt, hogy nem tudott megfelelően kommunikálni az elnökkel.

„Szeretem bizalmasan kezelni a csapatom ügyeit, de valahányszor leültünk az elnökkel, Ünal Aysallal beszélgetni, valahogy mindig kiszivárogtak azok a dolgok, amiket neki mondtam. Egyszerűen nem tudtunk egymással kommunikálni. Megértettem volna, ha behív az irodájába, és úgy közli, hogy már nem tart igényt a szolgálataimra, de ehelyett még az utolsó napomon is csak azt hallottam, hogy velem akarja folytatni" – tette hozzá Fatih Terim.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik