Futsal: kitömték a Székelyudvarhelyt, de még meglehet a döntő

JAKAB ÁRPÁD (SZÉKELYUDVARHELY)JAKAB ÁRPÁD (SZÉKELYUDVARHELY)
Vágólapra másolva!
2018.05.03. 18:52
null
Kitömték a Székelyudvarhelyt, de még meglehet a döntő (Fotó: Pál Árpád)
Súlyos, 7–2-es vereséget szenvedett csütörtökön a Székelyudvarhely futsalcsapata Calarasi-on. Még nincs veszve semmi: amennyiben a székelyek kedden hazai pályán legyőzik a tavalyi ezüstérmes Galacot, újra döntőt játszhatnak.

 

A Székelyudvarhely csütörtök délután a bolgár határtól mindössze tíz kilométerre található Calarasi-ra látogatott, amely leginkább arról híres, hogy börtöne a Szabadság úton, temetője az Élet útján található, az ismeretlen katona szobra pedig a városházát veszi célba puskájával...

Székelyudvarhelyen a Futsal Klub 8–1-re győzött a Calarasi ellen, ám a Duna partján semmi sem jött össze a román futsalválogatott technikai igazgatói posztját is betöltő Jakab Zoltán által irányított együttesnek, amely 1–1-es első félidő után sima, 7–2-es vereséget szenvedett, a délkelet-romániai város akut magyargyűlölő szurkolóinak legnagyobb örömére.

Székelyudvarhely futsalcsapata tíz éve nyert utoljára bajnokságot, legutóbb pedig három éve játszott döntőt; ezt idén jó eséllyel megismételheti – a román válogatottal gyakorlatilag megegyező Déva, vagy az idegenlégiósokra alapozó Temesvár ellen –, ha jövő kedden hazai pályán megveri a Galacot.

A playoff 2. csoportjának jelenlegi állása: 1. Galac 7 pont, 2. Calarasi 6 pont, 3. Székelyudvarhely 5 pont.

Az utolsó fordulóban Székelyudvarhely–Galac mérkőzést rendeznek. Az első helyezett döntőt, a második kisdöntőt játszhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik