Futsal: a szlovák, a norvég és a ciprusi bajnok ellen a Berettyó

Vágólapra másolva!
2014.10.02. 07:47
Berettyóújfalun rendezik az UEFA Futsal Cup egyik csoportselejtezőjét, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban sorra kerülő torna csütörtökön kezdődik, és a házigazda berettyóiakon kívül a szlovák bajnok Slov-Matic, a norvég aranyérmes Vegakameratene, valamint az előselejtezőből továbbjutó ciprusi APOEL Nicosia lép pályára. Jegyek korlátozott számban még kaphatók, egy napra egységesen 1500 forintért.

Turzó József, a Berettyóújfalu vezetőedzője elmondta, a Slov-Matic kerete egy az egyben a szlovák válogatottra épül, miként a norvégoké is a sajátjukra, a ciprusi ellenfélnél pedig spanyol és portugál légiósok is futsaloznak.

A hat csoport első két-két helyezettje jut a legjobb tizenhat közé, ahol a négy kiemelt, az azeri Azaz, a kazah Kajrat Almati, a spanyol Barcelona és a portugál Sporting is csatlakozik a mezőnyhöz.

AZ UEFA FUTSAL CUP MAGYARORSZÁGI PROGRAMJA
Október 2., csütörtök, 17:
Slov-Matic (szlovák)–APOEL (ciprusi). 19.30: Berettyóújfalu–Vegakameratene (norvég). Október 3., péntek, 17: Vegakameratene–Slov-Matic. 19.30: Berettyóújfalu–APOEL. Október 5., vasárnap, 17: APOEL–Vegakameratene. 19.30: Slov-Matic–Berettyóújfalu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik