Freestyle: Szász Kitti Fabregastól kapott labdát a trükkjéért

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.10.24. 19:05
null
Szász Kitti megmutatta a Fabregastól kapott labdát (Fotó: Red Bull.hu)
Szász Kitti ismét bejutott a Red Bull Street Style, nem hivatalos freestyle labdarúgó-világbajnokság döntőjébe. A korábbi kétszeres győztes ráadásul aláírt labdát kapott egyik trükkjéért Cesc Fabregastól.

 

Szász Kitti újfent bejutott a Red Bull Street Style döntőjébe, mint a sorozat történetének eddigi egyetlen kétszeres győztese. A magyar sportoló a RedBull.hu-nak adott interjút a fináléba jutás apropóján, és egy „ajándékba” kapott aláírt labda is szóba került, amelyet Cesc Fabregastól, a jelenleg a Monacóban futballozó, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok labdarúgótól kapott.

A spanyol középpályás a Red Bull Street Style egyik zsűritagja volt, és úgy találta, hogy Szász Kitti trükkje volt a legszebb a 3. fordulóban – ezért járt a labda. „Nem számítottam rá, mert akkor sem voltam teljesen elégedett a körömmel. Egy régebbi kombinációmmal nyertem, ami még mindig nagyon jól néz ki, és neki is tetszett. Már fenn is van a polcon a többi becses labda között” – mondta a magyar sportoló.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik