Franciaország: Valbuena együtt játszana az őt megzsaroló Benzemával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.25. 18:55
A francia labdarúgó-válogatott korábbi játékosa, Mathieu Valbuena egy rádióinterjúban beszélt az őt szexvideóval megzsaroló Karim Benzemához fűződő viszonyáról.

Mint ismert, a tavaly novemberben kirobbant szexvideós botrány óta a két labdarúgót nem válogatta be Didier Deschamps szövetségi kapitány a francia válogatottba, mert úgy gondolja, hogy a két labdarúgó jelenléte nem lenne jó hatással a csapatra.Mint ismert, a tavaly novemberben kirobbant szexvideós botrány óta a két labdarúgót nem válogatta be Didier Deschamps szövetségi kapitány a francia válogatottba, mert úgy gondolja, hogy a két labdarúgó jelenléte nem lenne jó hatással a csapatra.

A franciák korábbi kiválósága, Cristophe Duggary a Radio Monte Carlo adásában újra felhozta a témát, és rákérdezett Valbuenánál, hogy tudna-e újra az őt megzsaroló Benzemával együtt játszani.

„Kész vagyok rá. Miért ne? Nem lenne probléma – válaszolta a középpályás határozottan. – Két különböző dolog, ami a pályán és azon kívül történik. Láthattátok, mindig jól megértettük egymást a pályán.”

Valbuena és Benzema legutóbb 2015. október 18-án játszott együtt a válogatottban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik