Franciaország: a Montpellier elnöke beszólt Ibrának

Vágólapra másolva!
2012.07.21. 09:34
Franciaországban Thiago Silva és Zlatan Ibrahimovic kapcsán többen szót emeltek a PSG gátlástalan költekezése és a magas fizetések ellen. Legutóbb a meglepetésbajnok Montpellier elnöke, Louis Nicollin nyilatkozott, aki gyakorta tesz figyelemfelkeltő kijelentéseket.

„Nem tetszik a lófarka. Ha sok pénzem lenne, más játékosra költeném, mondjuk Ronaldóra – mondta az üzletember Zlatan Ibrahimovicról.– Van egy Inter- meg egy Milan-mezem tőle, de különösebben sosem nyűgözött le, Cristiano Ronaldóval vagy Lionel Messivel ellentétben."

Louis Nicollin egyébként nem kerülne padlóra, ha a PSG megelőzné az együttesét, főleg azért, mert ez zavarná a riválisokat.

„Örülnék a párizsiak bajnoki címének, már csak azért is, mert ez nagyon idegesítené a marseille-ieket, ami engem kifejezetten boldoggá tenne. Ráadásul az OM csak Patatinót vagy hogyishívjákot szerződtette eddig" – utalt Florian Raspentino megszerzésére; azt persze nem tudjuk, hogy a nevét direkt mondta-e rosszul.

A címvédő Montpellier egyébként már korábban elveszítette az előző idény gólkirályát, az Arsenalhoz távozó Olivier Giroud-t, igaz, közel tizenhárommillió euróért erősített is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik