Francia Kupa: emberhátrányban, idegenben lépett tovább a Lyon

Vágólapra másolva!
2019.01.24. 22:59
A Lyon emberhátrányban is győzni tudott 2–0-ra az Amiens otthonában, így továbbjutott a legjobb 16 közé a Francia Kupában.

A Lyon a 28. percben Moussa Dembélé találatával szerezte meg a vezetést, majd hét perccel később Léo Dubois növelte a vendégcsapat előnyét. A játékrész végén azonban emberhátrányba került az OL, Marcalt állította ki a játékvezető. A későbbiekben viszont ez sem veszélyeztette a továbbjutás sorsát, hiszen a második félidőben nem született több gól, így a Lyon került be a nyolcaddöntőbe a Francia Kupában. Moussa Dembélé találatával szerezte meg a vezetést, majd hét perccel később Léo Dubois növelte a vendégcsapat előnyét. A játékrész végén azonban emberhátrányba került az OL, Marcalt állította ki a játékvezető. A későbbiekben viszont ez sem veszélyeztette a továbbjutás sorsát, hiszen a második félidőben nem született több gól, így a Lyon került be a nyolcaddöntőbe a Francia Kupában.

A másik két, korábban rendezett mérkőzésen az alacsonyabb ligában játszó csapatok jutottak tovább, így a Bastiával, és a Vitrével találkozhatunk még a legjobb 16 között.

FRANCIA KUPA
A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT

SC Bastia (V.)–Noisy-le-Grand FC (VI.) 2–1 (Petit 34. – öngól, Mesbah 45., ill. Yao 92.)
AS Vitré (IV.)–Le Havre (II.) 3–0 (Lebacle 33., Sorin 47., Elaz 57.)
Amiens–Lyon 0–2 (Moussa Dembélé 28., Dubois 35.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik