Fotó: elállt Varga Viktória szava Pelle kínai köszöntésétől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 09:48
Graziano Pelle megérkezett Kínába, új csapatához, a Santung Lunenghez, amely a világ hatodik legjobban kereső futballistájává tette őt. Az Eb-n két gólt szerző, a PL-ben szereplő Southamptont elhagyó olasz támadó magyar barátnőjével, Varga Viktóriával érkezett meg Csinanba, ahol ki is látogattak a csapat mérkőzésére.

Yesterday at the game #ShandongLuneng
Yesterday at the game #ShandongLuneng

Szerencsét hozott a jelenlétük, a Santung Luneng 4–0-ra nyert, ezzel pedig elmozdult a kieső helyekről a kínai élvonalnak megfelelő Szuperligában.

Varga Viktóriát már az érkezéskor, a reptéren lencsevégre kapták, a jelek szerint élvezte Pelle fogadtatását. Az Instagramon egyik fotója alá azt írta, elállt a szava a kínai szurkolóktól, akik csodálatosak. Az olasz csatárt és kedvesét rengeteg drukker köszöntette, mindenki akart egy közös fotót az új szerzeménnyel.

Graziano Pelle... (Fotó: Daily Mail)
Graziano Pelle... (Fotó: Daily Mail)
...és Varga Viktória a szurkolók gyűrűjében (Fotó: Daily Mail)
...és Varga Viktória a szurkolók gyűrűjében (Fotó: Daily Mail)

Graziano Pelle két és fél év alatt 40 millió eurót keres új csapatában, ezzel pedig a világ hatodik legjobban kereső futballistája lett. A top 10-ből négyen az ázsiai országban futballoznak.

Érdekesség, hogy a futballista és a modell ugyanazon a napon, július 15-én született, erről is megemlékezett Varga Viktória az Instagramon.

Graziano Pelle és Varga Viktória a stadionban:

 


 

 

(Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik