Fogadási botrány: Komolytalan az egész - Sebők Vilmos

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 13:01
Továbbra sem csitul a botrány az Európát is behálózó fogadási csalások kapcsán. Amint arról tegnap már beszámoltunk, Romániában két magyar válogatott labdarúgót is kapcsolatba hoztak a történtekkel, nevezetesen Miriuta Vasilét és Sebők Vilmost. Utóbbi a Nemzeti Sport Online-nak úgy nyilatkozott: komolytalan az egész ügy.

„Engem tegnap Miriuta Laci hívott fel teljesen felháborodva, tőle hallottam először az egészről – kezdte az 52-szeres válogatott Sebők Vilmos, aki cottbusi légiósként lett összeboronálva a fogadási üggyel. – Ugyancsak Lacitól tudom, hogy később bocsánatot kértek tőle, amiért a neve egyáltalán felvetődött. Azért az jellemző az ügy komolyságára, még inkább komolytalanságára, hogy egyikünk sem lépett pályára az ominózus, Bayern München elleni találkozón. Hogy sérülés vagy eltiltás miatt, már meg nem mondom. A cikkben román csapattársunk lett nevesítve, valószínű honfitársként így került képbe Laci, akinek a keretben én a közeli barátja voltam.”Sebők Vilmos, aki cottbusi légiósként lett összeboronálva a fogadási üggyel. – Ugyancsak Lacitól tudom, hogy később bocsánatot kértek tőle, amiért a neve egyáltalán felvetődött. Azért az jellemző az ügy komolyságára, még inkább komolytalanságára, hogy egyikünk sem lépett pályára az ominózus, Bayern München elleni találkozón. Hogy sérülés vagy eltiltás miatt, már meg nem mondom. A cikkben román csapattársunk lett nevesítve, valószínű honfitársként így került képbe Laci, akinek a keretben én a közeli barátja voltam.”

A legfrissebb fejlemények szerint azonban nemcsak a Bayern, hanem a Hertha elleni mérkőzése is gyanús az Energie Cottbusnak, márpedig azon a magyar középhátvéd már játéklehetőséghez jutott. (Miriuta azon sem játszott.)

„Én meg úgy tudom, hogy arról nincs szó, csak egyedül a Bayern elleni meccsről. Amelyen, még egyszer hangsúlyozom, egyikünk sem lépett pályára.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik