Focista, aki meccs közben, a pályán telefonál? Mutatunk hármat is!

Vágólapra másolva!
2015.01.21. 15:31
A mobiltelefonok életünk elengedhetetlen résztvevőivé váltak, de úgy tűnik, ez lassan a futballmérkőzésekre is igaz lesz. Az elmúlt években három példát is láthattunk arra, hogy egy labdarúgó a pályán, meccs közben fogadta bejövő hívását.

Kezdjük a magyar történettel. A Trollfoci bukkant rá erre a 2013-as felvételre, amelyen főhősünk a mérkőzés közepén lazán telefonálni kezd. A különös jelenség a drukkereknek is feltűnik, akik szóvá is teszik a mobilozást. Trollfoci bukkant rá erre a 2013-as felvételre, amelyen főhősünk a mérkőzés közepén lazán telefonálni kezd. A különös jelenség a drukkereknek is feltűnik, akik szóvá is teszik a mobilozást.

Németországban 2011-ben történt hasonló eset, igaz, akkor a játékos nem a zsebében hordta a mobilt, hanem a félpályához szaladt ki érte. Az intermezzo ki is zökkentette a ritmusból, egy sárga lapot érő szereléssel avatkozott újból játékba.

Zárásként pedig a legfrissebb eset, Ukrajnából. Az Enerhija Nova Kahovka hátvédje vélhetően nem védőtársakért telefonált a kispadra, mert mobillal a kezében/zsebében is maximálisan ura a helyzetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik