FIFA-gála: Ronaldónál Modric, Messinél Suárez volt a legjobb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.23. 22:36
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elérhetővé tette, hogy a válogatott csapat- és szövetségi kapitányai, valamint a média képviselői kikre szavaztak az Év játékosa-gálával kapcsolatban.

N'Golo Kanté többek között a bahamai Lesly St. Fleur, a belga Eden Hazard és a dominikai Bertrand Euclid első helyét is begyűjtötte, a belize-i és az új-kaledóniai csapatkapitány Sergio Ramost, a Costa Rica-i Bryan Ruiz honfitársát, Keylor Navast látta a legjobbnak, de volt első helye Pierre-Emerick Aubameyangnak, Zlatan Ibrahimovicnak, Toni Kroosnak, Gianluigi Buffonnak, Manuel Neuer, Eden Hazard, Robert Lewandowski, Harry Kane is.

Cristiano Ronaldónál Luka Modric, Sergio Ramos, Marcelo volt a sorrend, Lionel Messinél Luis Suárez, Andrés Iniesta, Neymar.N'Golo Kanté többek között a bahamai Lesly St. Fleur, a belga Eden Hazard és a dominikai Bertrand Euclid első helyét is begyűjtötte, a belize-i és az új-kaledóniai csapatkapitány Sergio Ramost, a Costa Rica-i Bryan Ruiz honfitársát, Keylor Navast látta a legjobbnak, de volt első helye Pierre-Emerick Aubameyangnak, Zlatan Ibrahimovicnak, Toni Kroosnak, Gianluigi Buffonnak, Manuel Neuer, Eden Hazard, Robert Lewandowski, Harry Kane is.

Cristiano Ronaldónál Luka Modric, Sergio Ramos, Marcelo volt a sorrend, Lionel Messinél Luis Suárez, Andrés Iniesta, Neymar.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik