nemzetisport.hu 2018.10.01 08:56 Frissítve: 2018.10.03 19:51

FIFA-gála: kényszerítenék Messit és Ronaldót a megjelenésre

A FIFA jogi úton kényszerítené Cristiano Ronaldót és Lionel Messit, hogy ezentúl ne hiányozzanak a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség által tartott díjátadókról  – írja a spanyol napilap, az As.

 

Gianni Infantino, a FIFA elnöke nem volt túlságosan boldog, miután a FIFA-gálán nem jelent meg a két sztár, Messi és Ronaldo. Ezért Infantino megkérte a FIFA jogi osztályát, hogy innentől kötelezzék az összes jelöltet a megjelenésre. 

A portugál klasszisnak nincs túl jó kapcsolata a FIFA-val: a szervezet volt elnöke, Sepp Blatter 2013-ban a Oxford Egyetemen kijelentette, hogy a két játékos közül az argentint preferálja, és gúnyolódott Ronaldo fodrászszámláival kapcsolatban.

A videón tisztán látszik, hogy a FIFA mennyire tisztel engem és az országomat” – írta ki a közösségi oldalára a portugál a történtek után. 

Végül Blatter telefonon keresztül bocsánatot kért Ronaldótól, és a futballista részt is vett a 2013-as FIFA-Aranylabda-gálán, amelyen nyert is. 

2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát.

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.