FIFA-Aranylabda: Thiago Silvánál Ibrával szemben Messi a befutó

Vágólapra másolva!
2013.11.19. 10:13
Ha tehette volna, Neymart jelölte volna az első helyre a FIFA-Aranylabda-szavazáson Thiago Silva, a brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, de mivel honfitársára nem voksolhatott, a Barcelona klasszisát, Lionel Messit tüntetné ki a legrangosabb egyéni elismeréssel – derül ki a PSG védőjének szavaiból, aki ezek szerint nem volt tisztában azzal, hogy a szabályok nem tiltják, hogy azonos nemzetbeli futballistára adja le a voksát.

„Kár, hogy nem szavazhattam Neymarra. Őt jelöltem volna az első és magamat a második helyre – viccelődött Thiago Silva, akinél csapattársa, Zlatan Ibrahimovic csak a második helyet érdemelte ki. – A szavazataim nem változtak az elmúlt évhez képest: Messit jelöltem az első helyre, Ibrát a góljai miatt a másodikra és Cristiano Ronaldót a harmadikra. Mindannyian nagy játékosok, de csak az egyiküket írhattam be elsőnek.”Thiago Silva, akinél csapattársa, Zlatan Ibrahimovic csak a második helyet érdemelte ki. – A szavazataim nem változtak az elmúlt évhez képest: Messit jelöltem az első helyre, Ibrát a góljai miatt a másodikra és Cristiano Ronaldót a harmadikra. Mindannyian nagy játékosok, de csak az egyiküket írhattam be elsőnek.”

A szavazásra a brazil válogatott csapatkapitányaként jogosult 29 esztendős PSG-védő hozzátette, hogy azért nem a Real Madrid sztárjának adná az Aranylabdát, mert a mögöttünk hagyott idényben nem nyert rangosabb trófeát a klubcsapatával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik