FIFA 17: alapjaiban változik meg a támadójáték, Reus tökéletesítette

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.16. 13:55
Az EA Sports szeptember végén dobja piacra egyik legnépszerűbb játéka legfrissebb kiadását, a FIFA 17-et. A játékosok világszerte már nagyon várják a megjelenést, amely számos újítást tartogat.

Már volt szó a rögzített játékhelyzetek forradalmasításáról, emellett egy másik újdonságra is fény derült: az Aktív Intelligencia Rendszerének (Active Intelligence System) bevezetésével sokat fejlődik (intelligensebb lesz) a labda nélküli játékosok mozgása. Ez azt jelenti, hogy a labda nélküli játékosok többet mozognak labda nélkül és hatékonyabban indulnak be az üres területekre, így segítve az összjáték és a támadások eredményességét.

Az EA Sports Marco Reus segítségét kérte ki az Active Intelligence System tökéletesítéséhez. A Dortmund támadója kivételes képességekkel rendelkezik a labda nélküli mozgás és helyzetteremtés terén.Már volt szó a rögzített játékhelyzetek forradalmasításáról, emellett egy másik újdonságra is fény derült: az Aktív Intelligencia Rendszerének (Active Intelligence System) bevezetésével sokat fejlődik (intelligensebb lesz) a labda nélküli játékosok mozgása. Ez azt jelenti, hogy a labda nélküli játékosok többet mozognak labda nélkül és hatékonyabban indulnak be az üres területekre, így segítve az összjáték és a támadások eredményességét.

Az EA Sports Marco Reus segítségét kérte ki az Active Intelligence System tökéletesítéséhez. A Dortmund támadója kivételes képességekkel rendelkezik a labda nélküli mozgás és helyzetteremtés terén.

A rendszer folyamatosan elemzi a labdás és a labda nélküli játékosok egymáshoz viszonyított helyzetét és értékeli az üres területek kínálta lehetőségeket, megjósolva a támadás lehetséges forgatókönyvét. A labda nélküli játékosok többet segítenek a labdásnak üres területekre mozgással vagy épp a labdához közelítve elszakadva a védőtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik