FIFA 16: két MU-ikon rakta össze a legendák tizenegyét – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.09. 20:31
null
Legendákkal randevúzott a két manchesteri kedvenc (Forrás: YouTube/EA Sports)
A Manchester United két korábbi klasszisa, Ryan Giggs és Gary Neville a népszerű FIFA 16 videojáték legendáiból állított össze kezdőcsapatot.

 

Ryan Giggs jelenleg Louis van Gaal segítője a Manchester Unitednél, Gary Neville-t pedig a múlt héten nevezték ki a spanyol bajnokságban szereplő Valencia vezetőedzőjének, így nem állt távol a két manchesteri ikontól a feladat. Minden posztra két jelöltből választhattak egyet, közös megegyezéssel.

Kapusposzton két korábbi MU-kapus versengett, végül a „meccseket eldöntő” Peter Schmeichel legyőzte Edwin van der Sart.

A balhátvéd Paolo Maldini lett (Roberto Carlos került ki), a középhátvédek közül a szintén olasz Paolo Cannavarót és az angol Bobby Moore-t választották (Laurent Blanc és Franz Beckenbauer kárára). A jobbhátvéd azért lett Gary Neville, mert Javier Zanetti egyszer eltörte Ryan Giggs orrát.

A középpályán Giggs is megnyerte a maga csatáját Robert Piresszel szemben, a Roy Keane, Patrick Vieira páros pedig Gennarro Gattusót – aki szintén eltörte egyszer Giggs orrát – és Decót ütötte ki. A jobb szélen George Best múlta fölül Luís Figót.

Csatárposzton öt névből választhattak: Ruud van Nistelrooy, Robbie Fowler, Teddy Sheringham, Pelé és Dennis Bergkamp. Giggs és Neville választása utóbbi kettőre esett. Így áll fel tehát a két MU-ikon legendás tizenegye.

(Forrás: YouTube/EA Sports)
(Forrás: YouTube/EA Sports)

„Ez hihetetlenül jó csapat..., illetve én” – fogalmazott önkritikusan Neville a – YouTube-on teljes egészében megtekinthető – csapat-összeállítás végén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik