Fiatalok, foci, fieszta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.18. 18:50
null
dr. Simicskó István, sportért és ifjúságért felelős államtitkár, Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke és Keszég Attila, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese a Telekom Labdarúgó Diákolimpia bejelentő sajtótájékoztatóján.
Most szombattól négy hétvégén át ifjú labdarúgó tehetségek lepik el országszerte a focipályákat. Idén először Telekom Labdarúgó Diákolimpia néven zajló tornákra a szervezők minden érdeklődőt színes programokkal várnak.

 

Az ország 19 megyéjében valamint Budapesten, 760 focicsapat 8500 résztvevőjével megrendezendő eseménysorozat igazi családi programnak ígérkezik: nemcsak a pályára lépő iskolások, hanem az őket kísérő tanárok, családtagok és a csapatokért szurkolók is válogathatnak a színes programok, ügyességi versenyek közül. Ráadásul nemcsak az élményekért érdemes a meccsekre kilátogatni, hanem mert a legtöbb szurkolót megmozgató iskolát a Telekom, a hazai labdarúgás elkötelezett támogatója értékes ajándékkal díjazza.

„A Telekom számára a hazai futball és annak minőségi népszerűsítése melletti elkötelezettség legújabb fejezete a Telekom Labdarúgó Diákolimpia névadó szponzorációja. Célunk mindezzel, hogy a Magyar Diáksport Szövetséggel karöltve támogassuk a hazai diáklabdarúgást, felhívva a figyelmet a sport és a jövő generációk egészségre nevelésének fontosságára, és hozzájáruljunk a labdarúgási lehetőségeinek fejlesztéseihez, az új tehetségek kineveléséhez a hazai labdarúgás számára” – mondta Keszég Attila, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese a labdarúgó diákolimpia rendezvényei kapcsán, aki a csapatoknak sok sikert, az érdeklődőknek pedig jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánt.

Az események pontos helyszínéről, a kezdési időpontokról a www.diaksport.eu/telekomfoci oldalon lehet olvasni, ahol a labdarúgó diákolimpián résztvevő csapatok, gyermekek, testnevelő tanárok, edzők, szülők és érdeklődők többek között beletekinthetnek a Telekom Labdarúgó Diákolimpia élő közvetítéseibe, valamint kreatív videoanyagokkal és nyereményjátékokkal találkozhatnak. (X)

Telekom Labdarúgó Diákolimpia, versenynaptár

Megye

Helyszín

Dátum

Borsod-Abaúj-Zemplén

Diósgyőr - DVTK

április 20.

Csongrád

Szeged - Újszeged Kisstadion

április 20-21.

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Nyíregyháza

április 20-21.

Tolna

Szekszárd - Városi Sporttelep

április 20-21.

Zala

Zalaegerszeg - Városi Sportcentrum

április 20-21.

Győr-Moson-Sopron

Győr - ETO PARK

április 21.

Békés

Gyula - Grosics Akadémia

április 27.

Pest

Gödöllő

április 28.

Baranya

Pécs - Várkői sporttelep

április 27-28.

Komárom-Esztergom

Tata - Tatai Olimpiai Központ

április 27-28.

Vas

Vép

április 27-28.

Hajdú-Bihar

Debrecen - Oláh G. Sportcentrum

május 4-5.

Heves

Eger

május 4-5.

Jász-Nagykun-Szolnok

Szolnok - Véső u. pálya

május 4-5.

Nógrád

Salgótarján

május 4-5.

Bács-Kiskun

Kecskemét - Széktói Stadion

május 11-12.

Veszprém

Veszprém

május 11-12.

Fejér

Székesfehérvár - VIDEOTON FC

május 11-12.

Somogy

Siófok - Kiliti pálya

május 11-12.

BUDAPEST

Népliget (FTC)

május 12.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik