FFT: új főszerkesztő a FourFourTwo élén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.02. 07:27
Új főszerkesztője van a brit FourFourTwo magazinnak James Brown személyében, aki 1994 óta olvassa a lapot, és mindent elkövet, hogy továbbra is az első számú és legolvasottabb futballújság maradjon.

A FourFourTwo nagy változások előtt áll, február 27-én nevezték ki az új főszerkesztőjét, James Brownt, aki korábban a szigetországban mára ikonikussá vált Loading magazin kiadásában és a brit GQ magazin főszerkesztőjeként tevékenykedett, számos Industry-díjjal jutalmazták már, több szerkesztői elismerés mellett például az Év magazinja-díjjal is.

James Brown mostantól az FFT, mint márka valamennyi brandjének kiadásáért teljes felelősséggel tartozik, beleértve a nyomtatott és digitális tartalmakat is.

„James szenvedélye, jártassága és szakértelme a fogyasztói tartalmakat illetően vetekszik a futballkultúra széles körű ismeretével, és azzal a tudással, hogyan foglalkozzon a szurkolókkal, játékosokkal és magával az iparággal” – mondta róla kinevezésekor Alastair Lewis, a Hobbies at Future ügyvezető igazgatója, aki szerint ezek a tulajdonságok tökéletessé teszik őt a posztra.

Az új főszerkesztő kimondott célja, hogy minél több futballrajongót meggyőzzön, érdemes rákapcsolódni az FFT valamelyik felületére, ezért munkába állása óta a stáb igyekezett az internetes oldalon közzétett cikkeket ütősebbé, aktuálisabbá és személyesebbé tenni, és minél nagyobb aktivitást kifejteni a közösségi oldalakon, a Twitteren (@FourFourTwo), az Instagramon (fourfourtwouk), de a honlapon, valamint a nyomtatott magazinon is lesznek majd kisebb-nagyobb változások.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik