FFT 2019.09.13 12:59 Frissítve: 2019.09.13 13:17

FFT: megjelent a FourFourTwo magazin októberi száma!

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 115., avagy 2019. októberi száma!

 

• Címlapsztárunk Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője, aki nemcsak hazánkban, odahaza Ukrajnában is az az előítélet él, amely szerint ki nem áll mosolyogni, nem ismeri a viccet, és képtelen lazítani, elengedni magát. Csakhogy... Aki közelebbről ismeri, akinek sikerül a magánszférájának közelébe kerülni, az teljesen más Szerhij Rebrovot ismerhet meg. Az ukrán tréner igenis szeret beszélgetni, igenis el tudja engedni magát, és igenis kedveli a vicceket.

• Az előző idényben csak egy hajszál választotta el a Spurst a BL-győzelemtől. Eljött az idő, hogy bizonyítsa, van helye Európa legjobbjai közt. Szurkolók, játékosok és politikusok mondják el, hogy vajon beköszönt-e az aranykor a klubnál.

• Lucas Moura utolsó erejét összeszedve lőtte a Spurs legfontosabb gólját a Bajnokok Ligája hajrájában. Elmondja, hogyan borították fel a papírformát, és hogy miért nem érdemes alábecsülni őket az európai színtéren.

• Játékosok, legendák és szurkolók mesélnek arról a hullámvasútról, amelyet a BL-menetelés jelentett Liverpoolban.

• Két cikket is szenteltünk Ronaldónak, a brazil Fenománnak. Az egyik olaszországi, az Internél töltött időszakát eleveníti fel, a másik pedig számokkal igazolja, hogy nagy válogatott tornákon máig nincs nála nagyobb. 

• A tulaj: egy rockproducer. A sztárok: egy későbbi Super Bowl-győztes és az évtized legjobb atlétája. A mez: a legrondább, ami csak létezett. Ez a Colorado Caribous. Hihetetlen sztori Amerikából!

• Döglött akták című sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball abszurd „ügyiratai” közül. Ezúttal a Ferencvárostól 2008 és 2010 között eltűnt milliók nyomába eredtünk, avagy a kérdés: tényleg lopott-e Berki Krisztián?

• Folytatódik Vörös Csaba sorozata, amelyben elképesztő eseményeket dolgoz fel a szerző a levéltári titkosítás alól feloldozott dokumentumok segítségével. A legújabb részben arról ír: a magyar sportvilág kétségtelenül beleremegett, amikor Novák Dezsőről, a kétszeres olimpiai bajnok, világválogatott FTC-játékosról kiderült az ügynökmúltja.

2019.09.16 14:04:05

Minden más foci BORBÉLY LÁSZLÓ

Édesapja karrierjét egy Manchester United-legenda tette tönkre, övét egy másik indította el.

2019.09.13 21:13:28

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

Mit csinál az UEFA media officere, s ki az a honfitársunk, aki már tíz éve dolgozik ebben a szerepkörben?

2019.09.14 22:29:27

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Kötényezésben voltunk olyan jók, mint a brazilok, míg cipőorral, azaz spiccel senki a világon nem lőtt akkora gólokat, mint azok, akik – mondjuk – a Sörgyár-pályán tanulták a futball ábécéjét.

2019.09.13 09:38:32

Minden más foci THURY GÁBOR

„Futballoztam, csajoztam, éltem az életemet. Jól ment. Még a macskám is homárt evett.”

2019.09.11 20:50:44

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A kérdés jó tempóban, úgy tetszik, néha igenis föltehető, ám ha a réveteg siránkozás, a sehova sem vezető düh vagy a felelősséget elhárító terméketlen nosztalgia – amolyan „önfertőzés”, ahogy Balczó András mondja – alkalma lesz az egész, akkor szigorúan kerülendő!