HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.14 14:53 Frissítve: 2018.09.14 15:34

FFT: megjelent a FourFourTwo magazin októberi száma!

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 103., avagy 2018. októberi száma! A tartalomból:

HIRDETÉS

 

• A címlapon az új Liverpool FC, amely nagy dolgokra készül az új idényben a német mágus, Jürgen Klopp irányításával. Májusban a Bajnokok Ligája döntőjéig jutott a csapat, most ott és a bajnokságban is a csúcsra tör. Klopp minden tudását beveheti, s a főnökei támogatják, amikor vásárolni indul a játékospiacon. Minden együtt áll, hogy a Liverpool ismét a legnagyobb legyen.

• Persze, a City most igazi ász, az új idény egyik favoritja, de két évtizeddel ezelőtt még két osztállyal hátrébb kullogott, és ott is alig maradt meg… Múltidézés: a Manchester City a harmadosztályban.

• A népszerű, Kérdezd meg pacekba! rovatban ezúttal a bolgár Dimitar Berbatov válaszol az olvasók kérdéseire. Tényleg elrabolták gyerekkorában? Mennyin múlott, hogy nem igazolt a Citybe? Hatással volt a pályafutására a cigaretta? Ezekre a kérdésekre is felel a korábbi MU-csatár.

• Sergio Ramos nem volt elegáns a BL-döntőben, de legalább nem próbálta megvesztegetni a játékvezetőt macskaprémmel, és nem is bújt szennyeskosárba… Felidézzük a legnagyobb sztorikat a BEK történetéből.

• Döglött akták sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal azt igyekezett kideríteni: tényleg azért szerződött-e haza 1990-ben az Ajaxtól, mert hiányzott neki a magyar pörkölt?

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

2018.11.12 01:06:12

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Sportlapban talán furán hat e párhuzam, de egyszer csak úgy éreztem, Varga Zoltán lénye leginkább Antigonét tükrözi vissza.

HIRDETÉS
HIRDETÉS