FFT: Ibra szerint a Premier League túlértékelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 18:23
Zlatan Ibrahimovic elmondta a FourFourTwo-nak adott exkluzív interjújában, hogy nagyon büszke arra, amit Angliában elért, még akkor is, ha a Premier League szerinte kicsit túlértékelt. Pogbáról pedig szerinte le lehet szállni!

2016-ban, miután bajnoki címet szerzett Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban, Zlatan Ibrahimovic 35 évesen úgy döntött, hogy Angliába utazik, és kipróbálja magát a világ (egyik) legerősebb bajnokságának tartott Premier League-ben.

„Szerettem a Premier League-et, motiválónak és izgalmasnak találtam. A liga nagyon sok figyelmet kap, bár úgy érzem, a minősége kicsit túl van értékelve, gondolok itt az egyéni képességekre, a futball technikai részére. De a ritmus nagyon gyors. Még ha te is vagy a világ legjobb játékosa, de mégsem tudod kezelni ezt a nagyon magas iramot, akkor nem leszel sikeres Angliában.”

És azokról is megvan a karakteres véleménye, akik egykori csapattársát, Paul Pogbát kritizálják, és átestek a ló túlsó oldalára. „Nézzék el a szavaimat, de azt kell mondjam, kussolniuk kéne és a saját dolgaikkal foglalkozni.”

A cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik