FFT: fekete mágia, csontégetés – 10 híres okkult esemény a futballvilágban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.08. 11:48
Emmanuel Adebayor azzal vádolta saját anyját, hogy fekete mágiát végzett rajta – a FourFourTwo tíz, ennél is sötétebb tevékenységet kutatott fel. Ízelítő a gyűjtésből:

Beckham a falon

A svájci válogatottnál úgy érezték, nem lesz elég szorosan fogni David Beckhamet a 2004-es Eb-összecsapás alkalmával, ezért nem szokványos módszerhez folyamodtak. Hirdetést adtak fel svájci magazinokba, amit ki kellett vágni Beckham képével, azzal az utasítással, hogy aki teheti, otthon ragassza ki, szögezze ki, és szurkálja össze. „Ha hiszünk benne, működni fog.” Beckhamék 3–0-ra győztek. Érdemes lesz mást kipróbálni a jövőben.Beckham a falon

A svájci válogatottnál úgy érezték, nem lesz elég szorosan fogni David Beckhamet a 2004-es Eb-összecsapás alkalmával, ezért nem szokványos módszerhez folyamodtak. Hirdetést adtak fel svájci magazinokba, amit ki kellett vágni Beckham képével, azzal az utasítással, hogy aki teheti, otthon ragassza ki, szögezze ki, és szurkálja össze. „Ha hiszünk benne, működni fog.” Beckhamék 3–0-ra győztek. Érdemes lesz mást kipróbálni a jövőben.

Kingson sötét nője

„Felkavartam az életét, amióta csak összeházasodtunk – borzolta a kedélyeket Adelaide Tawiah 2012-ben a nigériai televízióban. Ezzel magyarázta, miért bujdosott el a férje, Richard Kingson a vadonban, miután otthagyta a Blackpoolt. – Gonosz energiákat használtam fel, hogy tönkretegyem a pályafutását.” Kingson nemsokára a Facebookon védte meg kedvesét, mondván, nem is boszorkány, csak sötét lelkek kerítették hatalmukba. A hölgy később ekként szólt: „Nem tudom, mi történt, a férjem is tanúsíthatja, hogy mindig is jótékonyan hatottam rá.” Nem semmi.

Fizess, átkozott!

A fekete mágia ezer dollárba került 1969-ben, amikor Ausztrália fordult egy mozambiki mágushoz, hogy segítsen a Rhodesia elleni sorsdöntő vb-selejtező előtt. A csontok égetése a kapuban és az ellenségre szórt átkok segítettek is, 3:1-re győztek az ausztrálok. De az auszik nem fizették ki a szolgáltatásért járó díjat, így ők is átkot kaptak a fejükre. Ki is kaptak nemsokára Izraeltől, és lemaradtak a vb-ről.

A 10 elképesztő esetet felvonultató cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik