FFT: élet Messi és CR7 után – Mbappé, a jövő királya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.17. 11:53
A 21 éves Kylian Mbappé már besöpörte az összes francia díjat, és hozzásegítette a francia válogatottat a világbajnoki diadalhoz. Mit tartogathat a következő tíz év? Készüljünk az új király koronázására!

Januárban, amikor a Paris Saint-Germain a csapat negyedik mezének bemutatására készült, csak egyvalami volt biztos: hogy ki viseli majd az új szerelést a bemutatón. Nem Neymarra vagy Thiago Silvára és nem is Ángel Di Maríára esett a választás, hanem a 21 éves Kylian Mbappéra. Manapság ugyanis már ő a klub arca.

Bár Neymar volt az idény legjobb játékosa, és a brazil továbbra is minden kétséget kizáróan a klub leghíresebb figurája, a PSG már Mbappé csapata, aki mostanra a francia labdarúgás emblematikus figurája lett. Ez nem csorbítja Paul Pogba, Antoine Griezmann, Raphaël Varane vagy Hugo Lloris érdemeit, de semelyikükben sincs olyan lehetőség, mint Didier Deschamps legféltettebb kincsében, Mbappéban, akinek tündöklése nélkül el sem lehet képzelni francia sikert a 2020-as Európa-bajnokságon.

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik