FFT: Dele Alli – jól öltözött, jó modorú, szupertehetséges

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2018.06.21. 17:41
null
Dele Alli felnőtt, és megtanulta a leckét (Fotó: AFP)
A Tottenham Hotspur sztárja, Dele Alli combsérülést szenvedett a Tunézia elleni győzelem közben a labdarúgó-világbajnokságon. Pedig a torna előtt sokat vártak tőle az angolok, és ha visszatér, talán képes lesz beváltani a hozzá fűzött reményeket.

 

A FourFourTwo 2017 áprilisában találkozott az angolok ifjú titánjával. Hősünk nagyon udvarias. Amikor az FFT stábja megérkezett, egyenként üdvözölt mindenkit. Az a fajta fiatalember, amilyennek a szüleid szerettek volna látni, amikor iskolába jártál: jól öltözött, jó modorú, és ügyesen futballozik.

De azért nem minden ennyire könnyű Dele életében. Azzal, hogy ennyire ismertté vált, már nem csak a sportrovatban tölti meg a híreket.

„Ez is a hirtelen jött ismertségemmel jár – mondja komolyan, és az állandó mosoly rövid időre eltűnik az arcáról. – Akár rengeteg stresszel is járhat, de ha megfelelő emberek vannak körülötted, túlteszed magad az ilyesmin.”

Az angol válogatott erőteljes megaláztatása a 2016-os Európa-bajnokságon egy rövid időre tényleg a figyelem középpontjába helyezte Delét. Az angolok már a legjobb 16 között kiestek Izland ellen, előtte a három csoportmeccsükből pedig kettő döntetlenre végződött, Oroszország és Szlovákia ellen.

Vajon az oroszországi világbajnokságon eljön Alli és válogatottja ideje?

A Dele Alliról szóló teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo magazin honlapján, ide kattintva.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek