FFT: C. Ronaldo egy állat volt, Fergie-nél a meccs sípszóig tartott – Saha

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.06.07. 19:15
Ha sztárokat akarunk látni, Louis Sahával érdemes találkoznunk: „Zidane annyit mondott, bocs, miután lefejelte ellenfelét a vb-döntőben. Nem voltam meglepve az eseten, végül is tíz piros lapot zsebelt be.” A korábbi csatár a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszolt.

Louis Saha, a Manchester United és az Everton korábbi csatára manapság Dél-Franciaországban él, de a visszavonulása után alapított cége kedvéért visszajár Angliába. Az AxisStars aktív és visszavonult játékosoknak ad tanácsot és nyújt szolgáltatást.

„Nem sportügynökség vagyunk – magyarázza a 41 éves francia. – Csupán biztonságos környezetet akarunk teremteni azoknak, akiknek tanácsra van szüksége. Rengeteg borzalmas történetet hallottunk azokról, akik visszavonulásuk után csődbe mentek. Segítek összekötni őket azokkal a partnerekkel, akikben megbízhatnak, legyen szó ügyvédről, ünnepről, táplálkozási szakértőről vagy bármiről. Szeretnék visszaadni valamit abból, amit én kaptam, amikor még profi játékos voltam.”

Saha készen áll, hogy azokról az időkről beszéljen, amikor megjárt hat Premier League-klubot. Hogy mi a legfontosabb, amit megtanult? Fergusonnál csak akkor ér véget a meccs, ha lefújták, hiába vezetsz bármennyivel.

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik