FFT: a futball történetének legcsodásabb csatárhármasai

FFT FFTFFT FFT
Vágólapra másolva!
2021.11.30. 15:30
Messi, Neymar és Mbappé éppen versenybe száll a Barcelona legendás MSN-hármasával. Rajtuk kívül azonban találtunk még halálos csatársorokat, amelyek garantáltan rémálmot okoztak a védőknek.

A La Ligát uraló barcelonai MSN (Messi, Suárez, Neymar) hármasára a BBC (Bale, Bezema, C. Ronaldo) a méltó válasz a Real Madrid részéről, amely tulajdonképpen véletlenül jött létre, miután Florentino Pérez átigazolta a „legizgalmasabb csatárt”, aki nem a Madridban játszott. Ennek következtében Ronaldo és Bale státusza is komolyan megkérdőjeleződött. A Football Leaks szerint a királyi gárda még Bale világrekordnak számító vételárát is eltitkolta annak érdekében, hogy megkímélje Ronaldót.

A páros közti feszültség a pályán is észrevehető volt. Ronaldo és Bale vetélytársakká váltak. A 2013–2014-es idényben a két játékos egyéni villanásainak köszönhetően a Madrid 73 gólt könyvelt el, lásd Bale győzelmet jelentő vágtáját a Király-kupában vagy Ronaldo szabadrúgását a 4–0-val végződő, Bayern München elleni találkozón. Bár együttműködni nem tudtak, a rivalizálástól fűtve rendkívüli teljesítményt nyújtottak.

A teljes összeállítást a futballtörténelem legjobb csatárhármasairól elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalon, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik