FFT: a 10 legcsúnyább beavatkozás a futballban

FFT FFTFFT FFT
Vágólapra másolva!
2020.07.08. 20:12
null
A FourFourTwo magazin összeállításában ezúttal a szokatlan külső beavatkozásokat gyűjtötte össze (Fotó: AFP)
A FourFourTwo magazin összeállításában ezúttal a szokatlan külső beavatkozásokat gyűjtötte össze.

 

A tulaj nője kegyvesztetté válik
Amikor a Darlington népszerűtlen tulajdonosa, George Reynolds arra kérte bevállalós feleségét, hogy „öntse ki a szívét” egy 2002-es szurkolói fórumon, kitört a balhé. „Nem szokatlan az, ha valakit kihajítanak a futball világában” – mondta, amire a csapat undorral kivonult. Később az egyik fanzin képregény sorozatában náciként ábrázolták, amire bejelentette, hogy soha többé nem teszi be a lábát a klubba. Kétség sem fér hozzá, a játékosok megkönnyebbültek.

Piqué a célkeresztben
Amikor a Barcelona sztárja, Gerard Piqué Shakirával kezdett járni, biztos volt benne, hogy követik. És ebben igaza volt. Pep Guardiola volt az, aki felbérelt egy magánnyomozó-irodát, hogy kövessék, mert nem bízott benne az éjszakai élet tekintetében. „Pep megszállottan figyelte játékosai magánéletét” – idézte fel a klub egyik dolgozója februárban. A Nagy Testvér figyel, Gerard!

Flavio távirányít
Kevesen ütik bele az orrukat olyan szinten bármibe is, ahogyan azt Flavio Briatore tette a QPR társelnökeként 2007-től három éven át a Loftus Roadon. Ha éppen nem Paulo Sousát hívogatta a Malajziai Nagydíjról, hogy cserélje le Liam Millert, akkor a segédedzőt, Gareth Ainsworth-öt zaklatta. Az utóbbi egyszer gyanútlanul az öltözőben hagyta a telefonját. „Sohasem fogom már megtudni, mit akarhatott” – mondta később, amikor 72 nem fogadott hívás várta a mérkőzés végeztével.

A teljes listát elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik