Felkészülés: Puscas beállt, Hazard betalált, a Milan nyert

Vágólapra másolva!
2014.07.20. 20:03
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte az alsóbb osztályú Pratót. A Milan a második félidő második felében harcolta ki a győzelmet a Monza ellen, míg a Bundesligában szereplő Mönchengladbach és a Premier League-ben érdekelt Stoke City nem bírt egymással.

A Handanovic – Ranocchia, Vidics, Juan Jesus – Jonathan, Kovacic, Kuzmanovics, Obi, D'Ambrosio – F. Bonazzoli, Icardi tizeneggyel kezdő Interben a második játékrészben debütált a Rubin Kazanytól megvásárolt Yann M'Vila, de a győztes gólt nem ő, hanem Ibrahima Mbaye szerezte. A csereként beállt szenegáli hátvéd egy perccel pályára lépését követően köszönt be – vele egy időben a 18 esztendős George Puscas is beszállt a meccsbe.Interben a második játékrészben debütált a Rubin Kazanytól megvásárolt Yann M'Vila, de a győztes gólt nem ő, hanem Ibrahima Mbaye szerezte. A csereként beállt szenegáli hátvéd egy perccel pályára lépését követően köszönt be – vele egy időben a 18 esztendős George Puscas is beszállt a meccsbe.

Az Abbiati – Zaccardo, Bonera, Alex, Constant – Poli, Cristante, Saponara – Niang, Pazzini, El Shaarawy összeállításban pályára lépő Milan a hajrában harcolta ki a győzelmet az alacsonyabb osztályban induló Monza ellen. A piros-feketék góljait a második félidő második felében M'Baye Niang és a mérkőzést a kispadon kezdő Alessandro Mastalli szerezte – előbbi játékos tizenegyesből volt eredményes.

A Mönchengladbach belga kölcsönjátékosa, Thorgan Hazard találatával került előnybe a Stoke City ellen, de az angolok a sok nagy csatát megélt Peter Crouch jóvoltából egyenlítettek.

Az OFK Beogradnak négyet hintő CSZKA Moszkvában Seydou Doumbia mesterhármast jegyzett, míg a Premier League-től búcsúzó Norwich City tizenhárom gólig meg sem állt az olasz Vallée d'Aoste ellen.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
CSZKA Moszkva (orosz)–OFK Beograd (szerb) 4–0
Lierse (belga)–PSV Eindhoven (holland) 0–1
Internazionale (olasz)–Prato (olasz) 1–0
Mönchengladbach (német)–Stoke City (angol) 1–1
1. FC Köln (német)–Fortuna Köln (német) 3–1
Grossklein (osztrák)–Burnley (angol) 0–8
Utrecht (holland)–Dundee United (skót) 2–1
Torino (olasz)–Barnsley (angol) 5–0
Lazio (olasz)–Indonézia 2–0
Monza (olasz)–Milan (olasz) 0–2
Vallée d'Aoste (olasz)–Norwich City (angol) 0–13

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik