Felkészülés: ismét nyert az Arsenal, Ox csodás gólt szerzett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.01. 07:03
null
Az Arsenal felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a CD Guadalajarát 8Fotó: AFP)
Az angol Arsenal labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a mexikói CD Guadalajarát.  

A 34. percben Rob Holding nyitotta a gólok sorát, a 20 éves játékos egy beadás után a bal szélről visszakapta a labdát, amivel nem volt nehéz dolga, közvetlen közelről passzolhatott az üres kapuba (1–0).


Arsene Wenger a szünetben cserélt néhányat, aminek meg is lett az eredménye, a sok fiatal gőzerővel kezdte rohamozni a Chivas kapuját. Az ötvenedik percben Alex Oxlade-Chamberlain volt eredményes: az angol válogatott támadó a jobb szélen megkapta a labdát, két védő között becselezte magát a tizenhatoson belülre – de még hogy! –, és ballal a jobb alsó sarokba lőtt (2–0).


Az 56. percben az MLS All-Stars ellen is gólt szerző Chuba Akpom villant meg. Mathieu Debuchy indult meg a jobb szélen, középre tett labdáját pedig Akpom hét méterről a kapuba külsőzte (3–1).


A Guadalajara a 74. percben Ángel Zaldívar révén tizenegyesből szépített, de csak az eredmény kozmetikázásra futotta a mexikóiaknak, a végeredmény 3–1 lett, így Wenger csapata Észak-Amerika legjobbjai után egy dél-amerikai együttest is „elintézett”.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
CD Guadalajara (mexikói)–Arsenal (angol) 1–3

Arsenal: Ospina (Martínez, 68.) – Monreal (Gibbs, a szünetben), Holding, Chambers (Elneny, a szünetben), Bellerín (Debuchy, a szünetben) – Coquelin (Reine-Adelaide, 64.), Xhaka (Akpom, a szünetben) – Iwobi (Willock, 65.), Cazorla (J. Campbell, a szünetben), Oxlade-Chamberlain (Zelalem, 64.) – Walcott (Bielik, a szünetben).
G:
Zaldívar (74. – 11-esből.), ill. Holding (34.), Oxlade-Chamberlain (50.), Akpom (56.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik