Felkészülés: ikszelt a Barcelona; hengerelt a Manchester City

Vágólapra másolva!
2017.08.04. 22:19
A Barcelona labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a spanyol másodosztályban szereplő Gimnástic Tarragonával.

A kissé tartalékos katalánok Cillessen – Semedo, Mascherano, Vermaelen, Digne – Samper, Alená, Sergi Roberto – D. Suárez, Paco Alcácer, Arda Turan összeállításban léptek pályára Tarragonában. A hazaiak már a 11. percben vezetést szereztek, ám Paco Alcácer a hajrában egy szabadrúgásgóllal 1–1-re „mentette” a meccset.Cillessen – Semedo, Mascherano, Vermaelen, Digne – Samper, Alená, Sergi Roberto – D. Suárez, Paco Alcácer, Arda Turan összeállításban léptek pályára Tarragonában. A hazaiak már a 11. percben vezetést szereztek, ám Paco Alcácer a hajrában egy szabadrúgásgóllal 1–1-re „mentette” a meccset.

A Manchester City az Ederson – Kompany, Stones, Otamendi – Y. Touré – Danilo, De Bruyne, D. Silva, Sané – Gabriel Jesus, Agüero felállással futott ki a gyepre a West Ham ellen, míg a fővárosiak kezdőjében két korábbi City-játékos, Joe Hart és Pablo Zabaleta is ott volt.

Pep Guardiola csapata végül könnyed játékkal nyerte meg a mérkőzést. Az első félidőben Gabriel Jesus talált a hálóba, majd a másodikban Agüero is, a 3–0-s végeredményt pedig a csereként beálló Raheem Sterling állította be.

A Leicester City Jamie Vardy duplájával fordított a német élvonalbeli Borussia Mönchengladbach ellen.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Torino (olasz)–Huddersfield (angol) 2–2
West Ham United (angol)–Manchester City (angol) 0–3
Gimnástic Tarragona (spanyol)–Barcelona (spanyol) 1–1
Leicester City (angol)–Borussia Mönchengladbach (német) 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik