Felkészülés: győzött a PL-címvédő; Falcao góllal nyitott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.19. 22:48
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) címvédője, a Leicester City első felkészülési mérkőzésén 2–1-re győzött a harmadosztályú Oxford United ellen. A „rókák” hamar hátrányba kerültek, ám Demarai Gray góljával még az első félidőben egyenlítettek, majd Jeffrey Schlupp találatával megfordították a mérkőzést.

A francia élvonal előző kiírását a harmadik helyen záró AS Monaco a csapathoz visszatérő Radamel Falcao góljával egy félidőt követően vezetett az orosz első osztályban bronzéremig jutó Zenit ellen, ám a második játékrészben öt perc alatt fordított a szentpétervári alakulat. A szünetben beálló Luka Djordjevics három perc alatt kétszer is bevette a hercegségbeliek kapuját, majd az 50. percben Alekszandr Kerzsakov is betalálta, beállítva ezzel a 3–1-es végeredményt. AS Monaco a csapathoz visszatérő Radamel Falcao góljával egy félidőt követően vezetett az orosz első osztályban bronzéremig jutó Zenit ellen, ám a második játékrészben öt perc alatt fordított a szentpétervári alakulat. A szünetben beálló Luka Djordjevics három perc alatt kétszer is bevette a hercegségbeliek kapuját, majd az 50. percben Alekszandr Kerzsakov is betalálta, beállítva ezzel a 3–1-es végeredményt.

A Schalke tizenháromig meg sem állt a hatodosztályú Wanne-Eickel ellen. A gelsenkirchenieknél Sascha Riether nyitotta meg a gólcsapot, majd Klaas-Jan Huntelaar és Breel Embolo triplázott, Franco Di Santo, Sidney Sam és Bernard Tekpetey pedig duplázott a találkozón.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Plzen (cseh)–Lokomotiv Moszkva (orosz) 0–0
AS Monaco (francia)–Zenit (orosz) 1–3
Union Berlin (német)–Watford (angol) 1–3
West Ham United (angol)–Slovacko (cseh) 2–2
Real Union (spanyol)–Eibar (spanyol) 0–1
Wanne-Eickel (német)–Schalke (német) 0–13
Basel (svájci)–Wolfsburg (német) 3–3
Fafe (portugál)–Sporting Gijón (spanyol) 1–1
Betis (spanyol)–Middlesbrough (angol) 2–1
Sparta Praha (cseh)–Fenerbahce (török) 0–0
Mansfield (angol)–Hull City (angol) 0–1
Oxford United (angol)–Leicester City (angol) 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik