Felkészülés: Falcao nagyon bevágta a kamu büntetőt - videó

Vágólapra másolva!
2015.03.30. 21:21
Radamel Falcao góllal járult hozzá ahhoz, hogy Kolumbia 3–1-re legyőzze Kuvaitot a két labdarúgó-válogatott hétfői felkészülési mérkőzésén Abu-Dzabiban – no de milyen góllal!

Radamel Falcao maga harcolta ki a gólt eredményező tizenegyest a 74. percben, de a felvételek tanúsága szerint a szabálytalanság hajszálnyival a büntetőterületen kívül történt. A végrehajtást már semmiféle kritika nem érheti.

Érdekesség, hogy a Bahrein ellen csütörtökön duplázó Falcao öt nap leforgása alatt csak eggyel kevesebb gólt szerzett a kolumbiai válogatottban (3), mint ahányszor a kapuba talált a Manchester United színeiben a most zajló angol bajnoki szezonban (4).

A FIFA-világranglista harmadik helyén álló kolumbiaiak első két gólját Abel Aguilar és Edwin Cardona szerezte a hétfői felkészülési mérkőzésen.

A válogatottban a Bahrein ellen néhány napja 6–0-ra megnyert mérkőzésen bemutatkozó Darwin Andrade ezúttal is kezdett. Az Újpest játékosaként a Standard Liege-ben kölcsönben játszó védő 68 percet játszott José Pékerman együttesében.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Kolumbia
–Kuvait 3–1
Katar–Szlovénia 1–0
Fehéroroszország–Gabon 0–0
Thaiföld–Kamerun 2–3
Szaúd-Arábia–Jordánia 2–1
Omán–Algéria 1–4
Indonézia–Myanmar 2–1
Guyana–Grenada 2–0
Macedónia–Ausztrália 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik