Felkészülés: Dzsudzsák bemutatkozott a Dinamóban, csapata 4-2-re kikapott

Vágólapra másolva!
2012.01.23. 16:14
Címkék
Az orosz Dinamo Moszkva labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen 4–2-es vereséget szenvedett az ukrán Metaliszt Harkivtól Dubaiban. Dzsudzsák Balázs kezdőként mutatkozott be a D-betűsöknél, egy félidőnyi játéklehetőséget kapott.

Egy elképesztő gólt és sima ukrán győzelmet hozott a Metaliszt Harkiv–Dinamo Moszkva felkészülési mérkőzés, melyen Dzsudzsák Balázs bemutatkozott az orosz csapatban.

A hetes számmal pályára lépő magyar szélső egy lövéssel „tette le a névjegyét” az első félidőben, majd egy ízben helyzetet készített elő Kevin Kuranyinak, aki viszont kapu mellé szálló lövést eresztett meg. A Dinamo Frolov – L. Fernández, Granat, Wilkshire, Lomics – Szemsov, Szamedov, Juszupov, Dzsudzsák – Kuranyi, Voronin kezdő tizeneggyel szerepelt az első félidőben.

A Metaliszt a 31. percben egy kapushiba után szerzett vezetést, az újonnan igazolt brazil Marlos emelte át Frolov kapust. Hat perccel később, a Metaliszt hivatalos honlapjának tudósítása szerint az argentin Christian Villagra 70 méterről végzett el egy szabadrúgást, mely Frolov fölött a hálóba került – a Dinamo kapusának nem volt jó napja...

Szünetben „sorcserét” hajtott végre mindkét csapat, a Metaliszt pedig magabiztosan irányította a játékot. Alexandru Epureanu ugyan szépített, de erre két góllal válaszolt négy perc alatt az ukrán csapat. A végeredményt Zvjezdan Misimovic állította be, így a Metaliszt 4–2-re győzött.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Metaliszt Harkiv (ukrán)–Dinamo Moszkva (orosz) 4–2 (2–0)
G: Marlos 31., Villagra 37., Cristaldo 77., Valjajev 80., ill. Epureanu 73., Misimovic 85.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik