Felkészülés: az oroszoknak Chile ellen nem ment olyan jól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.09. 20:05
A Konföderációs Kupára házigazdaként készülő orosz labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a Copa América-címvédő Chilével.

A mieinket hétfőn 3–0-ra legyőző orosz válogatott kezdőcsapatából ezúttal hiányzott az egyaránt sérült Georgij Dzsikija és Roman Zobnyin, valamint Jurij Zsirkov és Alekszandr Buharov. Helyettük Igor Szmolnyikov, Roman Siskin, Dmitrij Kombarov és Alekszej Mirancsuk kapott lehetőséget.mieinket hétfőn 3–0-ra legyőző orosz válogatott kezdőcsapatából ezúttal hiányzott az egyaránt sérült Georgij Dzsikija és Roman Zobnyin, valamint Jurij Zsirkov és Alekszandr Buharov. Helyettük Igor Szmolnyikov, Roman Siskin, Dmitrij Kombarov és Alekszej Mirancsuk kapott lehetőséget.

A chileieknél Arturo Vidal kezdett, Alexis Sánchez viszont csak csereként lépett pályára, de ahogy beállt, egyből gólpasszt adott. Az Arsenal klasszisa az 55. percben szállt be a meccsbe, majd egy perccel később csodás labdával szolgálta ki Mauricio Islát, aki nem is hibázta el a ziccerét (0–1).

A hazaiak alig több mint tíz perccel később Viktor Vaszin szöglet utáni fejesével egyenlítettek (1–1).

A hajrában az eredmény már nem változott, így az oroszok döntetlennel hangolódtak a jövő hétvégén kezdődő Konföderációs Kupára, amelyen Chile is részt vesz, de a két válogatott nem egy csoportban szerepel. A dél-amerikai együttes az oroszországi torna előtt kedden még összecsap a románokkal.

FELKÉSZÜLÉSI VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS
Oroszország–Chile 1–1
(Vaszin 67., ill. Isla 56.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik