Felkészülés: az Arsenal két vállra fektette Észak-Amerikát

Vágólapra másolva!
2016.07.29. 07:06
null
Az Arsenal 2–1-re legyőzte az MLS All-Starst (Fotó: AFP)
Az Arsenal felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság álomcsapatát (MLS All-Stars).

Nem volt könnyű dolga az Arsenalnak, hiszen az MLS All-Starsban olyan játékosok léptek pályára, mint Andrea Pirlo, Kaká, David Villa, Giovani dos Santos vagy éppen Didier Drogba.

A londoniak már a tizenegyedik percben megszerezték a vezetést, amikor Laurent Ciman a tizenhatoson belül buktatta Joel Campbellt, a megítélt tizenegyest pedig a sértett értékesítette – Campbell egy kis „zazázás” után a bal alsó sarokba lőtte a labdát (0–1).

Az első félidő hosszabbításában Didier Drogba egyenlített közvetlen közelről. A Chelsea ikonja hat méterről először a kapusba, aztán a védőbe rúgta a labdát, ám harmadikra a kapu bal alsó sarkába pöccintett (1–1).

A második játékrészben a csapatok sokáig nem bírtak egymással, a 87. percben azonban jött Chuba Akpom, az „ágyúsok” angol utánpótlás-válogatott támadója, aki két méterről belsőzött a hálóba Nacho Monreal középre begurított passzából.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MLS All-Stars–Arsenal 1–2
G:
Drogba (45+2.), ill. J. Campbell (11. – 11-esből.), Akpom (87.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik