Felkészülés: a Real Madrid négyet vágott a Man. Citynek

Vágólapra másolva!
2015.07.24. 13:57
null
Keylor Navas, Yaya Touré és Sergio Ramos is megúszta ezt a csúnya ütközést (Fotó: Reuters)
A Real Madrid labdarúgócsapata 4–1-re nyert Melbourne-ben a Manchester City ellen a Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési torna keretén belül lejátszott mérkőzésen.

Rafa Benítez gyakorlatilag a legerősebb csapatát küldte pályára, míg a Manchester City tartalékosabb volt. Ez meg is látszott a játék képén, az első félidőben a spanyol gárda sokszor átrohant ellenfelén – amely sérülése miatt korán elveszítette egyik nyári szerzeményét, Fabian Delphet –, és Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, valamint Pepe góljával háromgólos előnyre tett szert.

A City a szünet előtt egy jogtalan büntetővel szépített, hiszen Sergio Ramos a tizenhatoson kívül ütött bele a labdába, ráadásul előtte Raheem Sterling kezét is érintette a labda. Yaya Tourét ez nem érdekelte, értékesítette a 11-est.

A második félidő valamivel kisebb iramot, rengeteg cserét és egy gólt hozott. Utóbbit a Gareth Bale-t váltó orosz Gyenyisz Cserisev lőtte Isco kiszolgálása után.

Összefoglaló


All Goals and Highlights | Manchester City 1-4... by zidanekrisz

BAJNOKOK KUPÁJA
REAL MADRID–MANCHESTER CITY 4–1 (3–1)
Melbourne, 99 382
néző. V: Kimura (japán)
REAL MADRID: Navas – Carvajal (Danilo, a szünetben), Pepe (Varane, a szünetben), S. Ramos (Nacho, 65.), Marcelo (Arbeloa, 65.) – Modric (Casemiro, a szünetben), Kroos (Lucas Vázquez, 65.) – Isco (Marcos Llorente (77.), Bale (Cserisev, 65.), C. Ronaldo (Lucas Silva, 65.) – Benzema (Jesé, a szünetben). Vezetőedző: Rafa Benítez
MANCHESTER CITY: Hart – Sagna, Denayer, Humphreys, Kolarov (Clichy, 77.) – Y. Touré (Zuculini, 65.), Fernando – Nasri (Iheanacho, 77.), D. Silva (Marcos Lopes, 77.), Delph (Navas, 21., Roberts, 82.) – Sterling (Dzeko, 77.). Menedzser: Manuel Pellegrini
G: Benzema (21.), C. Ronaldo (25.), Pepe (44.), Cserisev (73.) ill. Y. Touré (45+4. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik