Felkészülés: a hozzáállása nem jó, de miatta nyert a Napoli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 23:01
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli felkészülési mérkőzésen 3–1-es győzelmet aratott görög élvonalbeli Kalloni fölött. Az olasz csapat sikeréhez két góllal járult hozzá José María Callejón, akit nem megfelelő hozzáállása miatt a vasárnapi edzésről hazazavart Rafa Benítez vezetőedző.

A nápolyiak a Rafael – Maggio, Koulibaly, Albiol, Britos – Radosevic, Jorginho – Callejón, Michu, Insigne – Duván Zapata összeállításban léptek pályára, és már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést.nápolyiak a Rafael – Maggio, Koulibaly, Albiol, Britos – Radosevic, Jorginho – Callejón, Michu, Insigne – Duván Zapata összeállításban léptek pályára, és már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést.

Az olasz bajnokságban legutóbb harmadik helyen végző olaszok szűk fél óra után már két góllal vezettek az Atlético Madrid által megkörnyékezett Callejón duplájával, majd Anesztisz Anasztasziadisz öngóljának köszönhetően még a szünet előtt tovább növelték előnyüket. A görögök erejéből a meccs hajrájában már csak a szépítésre futotta.

A Radamel Falcaót továbbra is nélkülöző Monaco a két gólt szerző Joao Moutinho vezérletével kerekedett a Parma fölé, míg a német első osztályú csapatok közül a Paderborn és a Köln is kiütéses sikert aratott.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Napoli (olasz)–Kalloni (görög) 3–1
Erzgebirge Aue (német)–Most (cseh) 1–3
Paderborn (német)–Wattens (osztrák) 5–0
Wacker Innsbruck (osztrák)–1. FC Köln (német) 0–5
Twente (holland)–Sporting (portugál) 2–0
Parma (olasz)–Monaco (francia) 0–2
Norwich City (angol)–Nice (francia) 5–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik