Feczesin-gól, Huszti assziszttal jubilált, City-zakó – szombati videók

Vágólapra másolva!
2013.02.10. 09:27
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban Gareth Bale remek góljaival verte meg a Spurs a Newcastle-t, míg a Manchester City idegenben szenvedett vereséget a Southampton ellen. Németországban Huszti Szabolcs a győztes gólnál gólpasszt adott, Varga József pedig végigjátszotta a Wolfsburg ellen, hazai pályán vereséget szenvedő Fürth mérkőzését. Olaszországban a címvédő és éllovas Juventus a Fiorentinát fogadta, és győzött. Az olasz másodosztályban szereplő Ascoli magyar légiósa, Feczesin Róbert egy kontra végén volt eredményes, miután a kapus lábai között ellőtte a labdát. A spanyol labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid Cristiano Ronaldo triplájával nyert a Sevilla ellen. Tekintse meg video-összeállításunkat!

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Tottenham hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a Newcastle United felett. A 62. perctől emberhátrányban játszó Arsenal 1–0-ra nyert Sunderlandben az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, míg a Chelsea 4–1-re megverte hazai pályán a Wigant. A Manchester City 3–1-re kikapott a Southampton otthonábanAz angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Tottenham hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a Newcastle United felett. A 62. perctől emberhátrányban játszó Arsenal 1–0-ra nyert Sunderlandben az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, míg a Chelsea 4–1-re megverte hazai pályán a Wigant. A Manchester City 3–1-re kikapott a Southampton otthonában

TOTTENHAM HOTSPUR–NEWCASTLE UNITED 2–1



Tottenham - Newcastle 2-1 by ATuttoCalcio

CHELSEA–WIGAN ATHLETIC 4–1

SUNDERLAND–ARSENAL 0–1

SOUTHAMPTON–MANCHESTER CITY 3–1

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 21. fordulójában Huszti Szabolcs a győztes gólnál gólpasszt adott a Hoffenheim ellen diadalmaskodó Hannoverben. A Hamburg Artjoms Rudnevs vezérletével idegenben kiütötte a Dortmundot – ezen a találkozón mindkét csapat tíz emberrel zárt –, Varga József pedig végigjátszotta a Wolfsburg ellen, hazai pályán vereséget szenvedő Fürth mérkőzését. A Bayern München odahaza 4–0-ra kiütötte a Schalkét. A müncheniek gyakorlatilag a második félidő elejére eldöntötték a három pont sorsát.

DORTMUND–HAMBURG 1–4

FÜRTH–WOLFSBURG 0–1

HANNOVER–HOFFENHEIM 1–0

BAYERN MÜNCHEN–SCHALKE 4–0

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 24. fordulójának első rangadóján a címvédő és éllovas Juventus a Fiorentinát fogadta, és győzött. A torinóiak Vucsinics remek lövésével szerezték meg a vezetést, majd a szünet előtt Matri állította be a 2–0-s végeredményt. A Lazio a Napolit fogadta, és a magas színvonalú, végig érdekes, fordulatos mérkőzésen 1–1-es döntetlen született.

JUVENTUS–FIORENTINA 2–0

LAZIO–NAPOLI 1–1

Feczesin Róbert ötödik gólját szerezte az idényben a Spezia ellen 4–3-ra elveszített Serie B-s bajnokin. A rendkívül fordulatos találkozón az Ascoli három góllal is vezetett de az emberhátrány megpecsételte a csapat sorsát, és végül kikapott. A magyar támadó egy kontra végén volt eredményes, miután a kapus lábai között ellőtte a labdát.

SPEZIA–ASCOLI 4–3

A spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 4–1-re legyőzte a Sevillát. A blancók legjobbja ezúttal is Cristiano Ronaldo volt, aki Karim Benzema nyitó gólja után háromszor is betalált.

REAL MADRID–SEVILLA 4–1


Real Madrid vs Sevilla 4-1 ALL GOALS by foogoals

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik